Wat is Rotary?

Wat doet Rotary?

Rotary mijlpalen en cijfers

ROTARY ? IETS VOOR JOU ?

Voor Rotary kandideer je niet. Je kunt er ook geen lid van worden op eenvoudige aanvraag. Daar zijn redenen voor : Rotary International wenst een zo groot mogelijke professionele diversiteit (de classificatieregel) en wil leden die leidinggevend zijn in hun beroep of op weg zijn om dat te worden en zowel op professioneel als moreel vlak een voorbeeld zijn. Dit is nodig om vereiste dynamiek te ontwikkelen in de maatschappelijke dienstverlening.

Rotary is echter zeer toegankelijk en transparant. De namen van de leden staan op deze site. Contacteer hen en spreek met hen over jouw interesse. Beter is nog een vergadering van de club bij te wonen : je ziet dan meteen of Rotary iets voor jou is. De agenda en de vergaderplaats vind je op deze site. Het volstaat om tijdig je komst melden. Neem contact op met de protocolmeester : registrations@rotaryleuven.be.

Om lid te worden moet je worden voorgedragen door twee leden van de club. Na een interne procedure – advies van de commissie membership en toetsing door het clubbestuur - wordt er door algemene vergadering van de club gestemd.

Rotary vraagt engagement, maar daar krijg je heel veel voor terug ! Je maakt er vrienden voor het leven en je komt in contact met vele interessante mensen en culturen.

Laat in elk geval weten of het jou iets zegt.

Lees meer op de website van ons Rotary district.